Tous les jours……

 

”It is through another gesture of grace that certain blooms have been plucked and fastened forever by the hand of one with an unflinching perfection of the colour, form and personality of the flower”

Patti Smith

 

 

 

 

Tedje blommningen för julens sista amaryllis!
 

 

 

 

 

 

Vårt absoluta favoritträd i trädgården, det tar sig verkligen olika uttryck olika årstider. Knallrött, gult och orange, och som nu, vitt!

 Denna ros utanför vardagsrumsfönstret bär nu tjusiga små nyponknoppar för att lagom till midsommar stå i full blom med ljuvliga små rosa rosor. 

 

 

 

 

 

Granen på farstubron får nog stå kvar ett par veckor till, jag tycker den passar till snön!

 När vi var med i Hus & Hem förra våren så hade de inte skrivit vad tapeten i trappan heter, och det visade sig att det var så många som frågade vad den hette så att de valde att skriva det i numret efter med tillhörande bild. Tapeten har vi köpt på Tapetorama och den heter Tres Tintas och finns i flera färger. www.tapetorama.se

Solkatter

Tänkte dela med mig av mina fångade solkatter på vår relativt nybyggda ”veranda”! Det känns nästan som att sitta ute eftersom det är så mycket fönster där. Men vi är inte riktigt överrens om vad vi ska kalla vårt nya sköna rum! Matsal låter lite lite för högdraget, eller tvärtom, skolmatsal, inte så snyggt! Veranda känns som att det är något man går ut till, och så är det ju inte, det är liksom en del av huset. Nybygget känns lite ofärdigt…. Hmmm? Någon som har ett bra förslag?

Imorgon tänkte jag dela med mig av mina senaste H&M inköp, kläder till mig, kläder till Aprilia, och så lite inredning från H&M Home! Vi hörs