I`m back!

 

Hej på er där ute, hoppas julbestyren har varit till belåtenhet, med mycket ljusslingor och rosa skumtomtar. Jag har haft det toppen, tog en liten paus i bloggandet för ett tag, latmasken i mig slog till! Jag lovar att det från och med nu aldrig ska hända igen!

Jag älskar rådjur! Visst är detta en riktig skönhet! Och det är dessutom inte bara ugglor som flyger runt här hemma, nej, de har sällskap av en hel rad andra sorters flygfän, som den lilla ”tofsvippan” i bakgrunden. Jag trivs helt enkelt i fablernas värld, djuren skapar lite mystik i vardagen som jag gillar.

På bilden ser ni även min älsklingslampa nr:1. Den finns i två storlekar, detta är den stora. Den ger ett riktigt fint sken. Den heter Pukeberg och tillverkas på Pukebergs glasbruk i Småland. www.pukeberg.se

Ho Ho

Ett nytt litet tillskott i ugglefamiljen. Jag fick honom i julklapp av mamma. I love him. Jag tycker han ser ut att bära på en himla massa spännande hemligheter i sin busighet.

Ännu en ny liten kompis. Julklapp av syster yster. Love him too!

 

När kulorna plockades ner från granen kändes det för tidigt att stoppa undan dom tills nästa jul. Jag tyckte det blev fint att hänga dom i kvistar på kakelugnen, de kan få hänga där Januari ut. Sen är jag sugen på kvistar med knoppar på. Mmmmm

Ljusslingor och vita pappersstjärnor får också hänga Januari ut. Tillsammans med rosa tulpaner blir känslan ändock lite vårig.

Vi ses snart igen. Tjingeling!

 

 Tjingeling alla coolingar! Visst blir man glad när man tittar på dessa små sötnosar! Jag tycker de påminner om rumpnissarna i Ronja Rövardotter. Jag ser framför mig när de springer runt och undrar ”vaffö vi gö på detta viset”!

Jag älskar verkligen tidningar och tycker att de kan användas till så mycket mer än att bara titta och läsa i! Om det känns lite tomt på något ställe, eller om man tycker att tex en ljusstake behöver komma upp lite grand, lägg dit en hög med tidningar! Jag tycker att det ger en ombonad och hemtrevlig känsla!

Bild

Till sist en lite ugglelåda från Lagerhaus! Den väntar på att bli fylld med någonting, pennor kanske kan passa bra!

Hej hopp, vi ses en annan dag, kanske imorgon!

Bild

Jag älskar verkligen det här kortet! Köpte det i Chicago i en underbar liten butik som jag bara råkade hitta, ska försöka hitta namnet på butiken på nåt sätt! Återkommer med namnet ifall jag lyckas hitta det!

Bild

Denna har ni säkert sett förut, men jag gillar den, färgen gör nog sitt till, jag är mycket svag för disigt ljusblå nyanser, det kommer ni att bli varse om, jag lovar!!

Bild

Dessa godingar har jag laddat ner från nätet, www.mibostudio.co.uk Världens bästa pyssel för de lite större barnen, pilligt men kul! Tänk att några platta papper som kommer ut ur en skrivare kan bli så uttrycksfulla och personliga med lite klister och några vik!!

Bild

Denna lilla sötnos hittade jag på Amalfikusten. Måste tipsa om hotellet vi bodde på när vi var där, det är verkligen helt fantastiskt! www.hotel-villasanmichele.it  Har ett gammalt utklipp från Expressen där det står vilka platser som måste ses i världen, Amalfikusten är en av dessa platser, jag förstår verkligen varför!!