Bild

Till sist en lite ugglelåda från Lagerhaus! Den väntar på att bli fylld med någonting, pennor kanske kan passa bra!

Hej hopp, vi ses en annan dag, kanske imorgon!

Bild

Jag älskar verkligen det här kortet! Köpte det i Chicago i en underbar liten butik som jag bara råkade hitta, ska försöka hitta namnet på butiken på nåt sätt! Återkommer med namnet ifall jag lyckas hitta det!

Bild

Denna har ni säkert sett förut, men jag gillar den, färgen gör nog sitt till, jag är mycket svag för disigt ljusblå nyanser, det kommer ni att bli varse om, jag lovar!!

Bild

Dessa godingar har jag laddat ner från nätet, www.mibostudio.co.uk Världens bästa pyssel för de lite större barnen, pilligt men kul! Tänk att några platta papper som kommer ut ur en skrivare kan bli så uttrycksfulla och personliga med lite klister och några vik!!

Bild

Denna lilla sötnos hittade jag på Amalfikusten. Måste tipsa om hotellet vi bodde på när vi var där, det är verkligen helt fantastiskt! www.hotel-villasanmichele.it  Har ett gammalt utklipp från Expressen där det står vilka platser som måste ses i världen, Amalfikusten är en av dessa platser, jag förstår verkligen varför!!

Ugglor

Bild

 

 

Efter en mycket trevlig kväll hos våra goda vänner tillika grannar, kom jag såklart hem med ytterligare en av Karins fantastiska skapelser. (Extra kul att komma till vänner som man kan shoppa hos). Men det var inte vad som helst som jag hade köpt, nej minsann, en Uggla blev det! Jag har nämnligen upptäckt att jag är svag för dessa flygande vänner!

Utan att ha tänkt på det så har jag lyckats samla på mig ett gäng genom åren! Jag tänkte att ni kunde få ta del av min lilla ugglesamling. Visst är de söta! Har nu bestämt mig för att börja samla på ugglor, så det kommer flera så småningom, det lovar jag!

Jag lovar även att ni kommer att få se mycket mer av Karin Meijers keramik, jag älskar verkligen alla hennes saker! www.karinmeijer.se

Loppisfynd

Bild

Denna vackra skapelse hittade jag på loppis i söndags. Jag hade en underbar dag tillsammans med min Svägerska. Solen sken och vi strosade runt på loppisen för att senare inta en himmelsk fika på ett nyöppnat cafè i Ronneby som heter Mandeltårtan. Jag har fortfarande kvar smaken av mjölkchokladtårtan med pekan-nötbotten och vispgrädde på toppen. Mmmmmmm…….

Tillbaka till päls-sjalen! Mannen som sålde den ville ha 200:-, men eftersom jag endast hade 150:- i kontanter kvar så var det vad jag hade att erbjuda, och han godtog detta erbjudande. Härligt, jag känner att den kommer att bli en vintagefavorit i garderoben. Vi kommer nog helt enkelt att få många varma goa stunder ihop, om inte annat så pryder den sin plats magnifikt på kakelugnen i hallen. Den där kakelugnen har fått agera modell till många av mina favoritplagg. Ni kommer att få se många av dessa favoritplagg framöver, såväl gamla favoriter som  nya! På återseende!

Loppisfynd