Ljuva pasteller…..

Jag blev glad när Damernas damp ner i brevlådan denna månaden. Nog för att jag hade fortsatt älska pasteller även om det inte vore trendigt i vår, men upprymmelsen av allt fint som jag gillar blir ju större när det ser glassigt härligt ut i ett magasin. Känslan hade inte alls varit den samma om det varit hett med svart och murrigt brunt i vår. På något märkligt sätt så får mjuka lyxiga pasteller mig att må bra. Kanske för att jag är en mjukis som person, nästintill mesig faktiskt, men som tur är så har jag ju perspektiv på den sida av min personlighet:)

Gå in på www.damernas .se och njut av de underbara bilderna på vårens mode!

Självklart blir jag sugen på att shoppa allt snyggt eftersom vårens trender är exakt i min smak, det händer ju inte varje säsong. Men samtidigt är det till ens fördel när man ser sig omkring hemma och inser att man har en stil som är trendig just nu, trots att jag haft det så här i 10 år. Jag har bejakat min garderob och mitt hem och insett att jag kommer undan rätt billigt i vår. Bra eller dåligt, ja det är frågan, shoppa är ju väldigt kul, men, det är också kul att försöka spara lite pengar och planera för en resa till exempel, eller någon lite större och dyrare pryl. Ja vi får se hur det blir? Delar med mig av lite pastelliga bilder hemifrån nedan! 

 

 

 

 

 

Mina mintiga Hasbeens finns i deras sortiment även denna säsongen. Jag kan verkligen rekommendera Hasbeens, sköna ,lite retro och lagom höga. Spana in alla de nya skönheterna för säsongen på www.hasbeens.com  

Johnny Was! Who was he? He must have been a beautiful kind of guy. Underbara blusar och sjalar på www.johnnywas.com                                                                      

 

 

 

  

 

Blomma att piffa vilken outfit som helst med, och så favoritparfymen så är man hemma…..

A tout alors…..

Lycka är…..

Att känna att man inte vill vara någon annanstans än just där man är! Att man inte vill vara 25 utan trivs med att faktiskt närma sig de fyrtio!

 

 

 

 

 

 

Vintermys!                                                           Storebror lär lillasyster alfabetet.

 

I`m back!

 

Hej på er där ute, hoppas julbestyren har varit till belåtenhet, med mycket ljusslingor och rosa skumtomtar. Jag har haft det toppen, tog en liten paus i bloggandet för ett tag, latmasken i mig slog till! Jag lovar att det från och med nu aldrig ska hända igen!

Jag älskar rådjur! Visst är detta en riktig skönhet! Och det är dessutom inte bara ugglor som flyger runt här hemma, nej, de har sällskap av en hel rad andra sorters flygfän, som den lilla ”tofsvippan” i bakgrunden. Jag trivs helt enkelt i fablernas värld, djuren skapar lite mystik i vardagen som jag gillar.

På bilden ser ni även min älsklingslampa nr:1. Den finns i två storlekar, detta är den stora. Den ger ett riktigt fint sken. Den heter Pukeberg och tillverkas på Pukebergs glasbruk i Småland. www.pukeberg.se

Ho Ho

Ett nytt litet tillskott i ugglefamiljen. Jag fick honom i julklapp av mamma. I love him. Jag tycker han ser ut att bära på en himla massa spännande hemligheter i sin busighet.

Ännu en ny liten kompis. Julklapp av syster yster. Love him too!

 

När kulorna plockades ner från granen kändes det för tidigt att stoppa undan dom tills nästa jul. Jag tyckte det blev fint att hänga dom i kvistar på kakelugnen, de kan få hänga där Januari ut. Sen är jag sugen på kvistar med knoppar på. Mmmmm

Ljusslingor och vita pappersstjärnor får också hänga Januari ut. Tillsammans med rosa tulpaner blir känslan ändock lite vårig.

Vi ses snart igen. Tjingeling!