Turkos

Denna skönhet hittade jag i Paris i våras! Jag köpte den bara för att jag tyckte den var så vacker utan att ha en aning om var jag skulle ha den! Men det fungerar lite så med mig och tapeter, dom ropar liksom på mig!! Men det är ju faktiskt inte så att de inte kommer till användning! Det kanske tar år innan jag sätter upp en tapet, om jag nånsin sätter upp den, men jag gömmer inte rullarna i något skåp i väntan på att de ska komma till användning. Nej, de förgyller mina dagar genom att bara ligga framme och se snygga ut på väl utvalda ställen. Som små stilleben som jag flyttar runt efter behag! Hur bra som helst, det är ju lite svårare att flytta på en vägg efter behag, eller att tapetsera om!! Denna rulle hittade jag på Habitat, en favoritbutik när jag är utomlands!

www.habitat.fr

4 reaktion på “Turkos

Kommentera