Soliga dagar ger vackra solkatter!

Den gröna färgen på Karins keramik tycker jag är som gjord för vårt hus. Den är sådär härligt danskt grön som jag kallar den. Den får mig också att tänka på snyggt godis! Hmm? Märklig association! Men så är det, grönt fint godis i en ljust rosa skål, nästan för snyggt för att äta! Eller rosa skumtomtar i en danskt grön Karin- skål! Längtar till advent nu! Längtar efter att få hänga upp mina vita pappersstjärnor som lyser upp i vintermörkret! Längtar även efter doften av glögg, granbarr och hyacinter! Märkligt, det känns som om sommaren just tagit slut, och plötsligt sitter man och längtar till advent! Men längta är dumt, då kan man glömma bort att leva idag! Jag tänder istället en massa ljus och njuter av doften ikväll!

 

6 reaktion på “

  1. Hej!
    Skriver för att jag gillade reportaget i Lantliv. Undrar över de söta, små vita ugglorna. Går de att köpa någonstans? Undrar också över soffan, letar ny och tycker att er är fin, var kommer den ifrån? Tacksam för svar!

    • Hej Ingrid, vad roligt att du gillade reportaget! Ugglorna har jag köpt i Köpenhamn förra julen. Butiken heter NotreDame, det är en riktigt härlig butik med en himla massa roliga saker till vettiga priser! Soffan kommer från Ire möbel, det var flera år sedan vi köpte den, men jag tror att de har modellen kvar. Ha det gott!

  2. HEJ! Vilket fantastiskt fint hem ni har! Jag undrar över kulörerna på väggarna. Är det samma i vardagsrummet som vid trappen? Ibland tycker jag att den ser grå ut och ibland blå, så då är det kanske gråblå? Finns det rentav ett färgnummer? Vi ska snart måla ett vardagsrum! Tack. /Malin

    • Hej, tack snälla! Ursäkta mitt sena svar, men jag tog ett litet bloggbreak över jul! Tapeten i vardagsrummet är tio år gammal så jag tror dessvärre inte den finns kvar. Men den är från Laura Ashley och jag vet att de har liknande pastelliga toner. Den i utbyggnaden är något okänt märke från Frankrike, men jag kan kolla upp vad den heter om du vill. I köket har vi Sandbergs tapeter och i sovrummet Designers Guild.

Kommentera