I`m back!

 

Hej på er där ute, hoppas julbestyren har varit till belåtenhet, med mycket ljusslingor och rosa skumtomtar. Jag har haft det toppen, tog en liten paus i bloggandet för ett tag, latmasken i mig slog till! Jag lovar att det från och med nu aldrig ska hända igen!

Jag älskar rådjur! Visst är detta en riktig skönhet! Och det är dessutom inte bara ugglor som flyger runt här hemma, nej, de har sällskap av en hel rad andra sorters flygfän, som den lilla ”tofsvippan” i bakgrunden. Jag trivs helt enkelt i fablernas värld, djuren skapar lite mystik i vardagen som jag gillar.

På bilden ser ni även min älsklingslampa nr:1. Den finns i två storlekar, detta är den stora. Den ger ett riktigt fint sken. Den heter Pukeberg och tillverkas på Pukebergs glasbruk i Småland. www.pukeberg.se

Ho Ho

Ett nytt litet tillskott i ugglefamiljen. Jag fick honom i julklapp av mamma. I love him. Jag tycker han ser ut att bära på en himla massa spännande hemligheter i sin busighet.

Ännu en ny liten kompis. Julklapp av syster yster. Love him too!

 

När kulorna plockades ner från granen kändes det för tidigt att stoppa undan dom tills nästa jul. Jag tyckte det blev fint att hänga dom i kvistar på kakelugnen, de kan få hänga där Januari ut. Sen är jag sugen på kvistar med knoppar på. Mmmmm

Ljusslingor och vita pappersstjärnor får också hänga Januari ut. Tillsammans med rosa tulpaner blir känslan ändock lite vårig.

Vi ses snart igen. Tjingeling!

 

En reaktion på “I`m back!

Kommentera