Ljuva pasteller…..

Jag blev glad när Damernas damp ner i brevlådan denna månaden. Nog för att jag hade fortsatt älska pasteller även om det inte vore trendigt i vår, men upprymmelsen av allt fint som jag gillar blir ju större när det ser glassigt härligt ut i ett magasin. Känslan hade inte alls varit den samma om det varit hett med svart och murrigt brunt i vår. På något märkligt sätt så får mjuka lyxiga pasteller mig att må bra. Kanske för att jag är en mjukis som person, nästintill mesig faktiskt, men som tur är så har jag ju perspektiv på den sida av min personlighet:)

Gå in på www.damernas .se och njut av de underbara bilderna på vårens mode!

Självklart blir jag sugen på att shoppa allt snyggt eftersom vårens trender är exakt i min smak, det händer ju inte varje säsong. Men samtidigt är det till ens fördel när man ser sig omkring hemma och inser att man har en stil som är trendig just nu, trots att jag haft det så här i 10 år. Jag har bejakat min garderob och mitt hem och insett att jag kommer undan rätt billigt i vår. Bra eller dåligt, ja det är frågan, shoppa är ju väldigt kul, men, det är också kul att försöka spara lite pengar och planera för en resa till exempel, eller någon lite större och dyrare pryl. Ja vi får se hur det blir? Delar med mig av lite pastelliga bilder hemifrån nedan! 

 

 

 

 

 

Mina mintiga Hasbeens finns i deras sortiment även denna säsongen. Jag kan verkligen rekommendera Hasbeens, sköna ,lite retro och lagom höga. Spana in alla de nya skönheterna för säsongen på www.hasbeens.com  

Johnny Was! Who was he? He must have been a beautiful kind of guy. Underbara blusar och sjalar på www.johnnywas.com                                                                      

 

 

 

  

 

Blomma att piffa vilken outfit som helst med, och så favoritparfymen så är man hemma…..

A tout alors…..

Kommentera