Tous les jours……

 

”It is through another gesture of grace that certain blooms have been plucked and fastened forever by the hand of one with an unflinching perfection of the colour, form and personality of the flower”

Patti Smith

 

 

 

 

Tedje blommningen för julens sista amaryllis!
 

 

 

 

 

 

Vårt absoluta favoritträd i trädgården, det tar sig verkligen olika uttryck olika årstider. Knallrött, gult och orange, och som nu, vitt!

 Denna ros utanför vardagsrumsfönstret bär nu tjusiga små nyponknoppar för att lagom till midsommar stå i full blom med ljuvliga små rosa rosor. 

 

 

 

 

 

Granen på farstubron får nog stå kvar ett par veckor till, jag tycker den passar till snön!

 När vi var med i Hus & Hem förra våren så hade de inte skrivit vad tapeten i trappan heter, och det visade sig att det var så många som frågade vad den hette så att de valde att skriva det i numret efter med tillhörande bild. Tapeten har vi köpt på Tapetorama och den heter Tres Tintas och finns i flera färger. www.tapetorama.se

2 reaktion på “Tous les jours……

    • Hj Mia, tack snälla du, hoppas allt bra med dig. Har varit inne och läst din blogg, vad duktig du är på att skriva! Jätteintressant och rolig läsning! Du inspirerar verkligen. Vi hörs, kram Susann.

Kommentera