H&M, h&m, h&m…….

Mamma, får jag välja vilken du ska ha på dig idag?

Detta fina kortet har Aprilias kusin Elsa tagit, hon är riktigt duktig på att fota och lika mode och inredningsintresserad som jag.

Jag har lovordat H&M tidigare och jag gör det igen. Gissa om jag blev glad när det damp ner en hög med H&M checkar i brevlådan häromdagen. 550 riksdaler hade jag samlat ihop till. Så givetvis var jag tvungen att ta en tur till stada och shoppa upp dessa checker som låg och brände i plånboken. Visar nedan vad som hamnade i min påse denna härliga shoppingeftermiddag som inte var till ända förrän midnatt. Till saken hör det att jag och min fina vän Jennie hade bestämt date för att gå ut och äta efter shoppingturen. Vi satt länge och pratade och planerade om hennes bröllop i sommar då hon plötsligt frågade om jag ville vara tärna, gissa om jag blev rörd och lycklig! Det ska bli så kul att få vara med och planera och hjälpa Jennie med alla roliga förberedelser inför bröllopet samtidigt som jag själv tillsammans med Jennie ska få välja en vacker klänning till mig. Den ska dessutom vara i en av mina favoritfärger, puderrosa! Jag lovar att det kommer att läggas upp en och annan bild här på bloggen.

Nu åter till vad som hamnade i påsen på H&M!

Denna silvertopp är riktigt fin i kvaliten, den är sådär lagom glittrig för att lysa upp lite i vardagen. Det är perfekt att ha ett grått linne under. En fin detalj är att den är lite kortare framtill. Snyggt om man har ett par jeans som är lite högre i midjan.

 

 

 

 

Även denna lilla sötnos blir en humörhöjare i vardagen, silkig fin kvalitet med vackra fåglar i blått, grönt och rosa.

 

 

 

En klänning till Aprilia slank också ner, tyckte denna var bedårande, den beiga botten tycker jag gör att den ser lite gammaldags blekt ut. Det är en riktigt tjock och härlig bomullskvalitet på tyget. Lägg märke till de hjärtformade fickorna!

 

 

En liten prinsesslik vit blus med en rosett med silverprickar på, coolas till med ett par jeggings, matchar mammas silvertopp perfekt!

 

 

 

 

När jag ändå är inne på H&M så måste jag visa vad jag skickade efter häromdagen. Pralinkudden som jag har i rosa rear de nu för 74:-, som hittat, var tvungen att skicka efter en i vitt, nämnas ska dock att den inte är vit utan cremefärgad. Jag la den på min favoritpall från Mimou, tyckte det mjukade upp den fint.

 Hej hopp, vi ses en annan dag!

 

6 reaktion på “H&M, h&m, h&m…….

  1. Hej fina:) hoppas allt är bra. Här är det fullt ös med tusen projekt;)) Underbara bilder du tagit på kanonsnygga kläder:)) Lantlivsnumret var ute vid jul:)

    Stor kram till dig och din goa familj:))

    Kråke

Kommentera