Vårkänslor

 

Våren är här och det är dags att storstäda! Jag måste erkänna en sak. Jag gillar att städa! Känslan av nystädat när man fixat och rensat och satt blommor i vaser är härlig, helst på våren när solen lyser! I vårt porslinskåp i köket är det omöjligt att hålla ordning, var sak har liksom inte sin plats, tänkte att jag skulle råda bot på detta när tid finnes!

 

 

 

 

Detta skåpet som också står i köket har jag ritat själv, i detta spelar det inte så stor roll om man håller ordning eftersom man endast avslöjar en del av dess innehåll, fiffigt va? I och för sig så gillar jag när det är lite rörigt, men på ett ändock organiserat vis om ni förstår vad jag menar..?! Skåpet har jag som sagt designat själv och tillverkat det har världens bästa möbelsnickare Christian Berglund gjort. Det bästa med designen är att skåpet kan ta sig olika uttryck med hjälp av lite knep och knåp. Man kan ju välja att ha det som jag har det nu och visa upp en del av innehållet, eller så kan man klistra en tapet på insidan av luckan, vill man skoja till det sätter man olika tapetbitar eller omslagspapper bakom varje hål. Så har jag haft det i perioder. Är man sugen på lite färg ooch lekfullhet tar man olika mönster och är man sugen på något mer diskret så kan man ju som exempel välja samma svala färg som väggen, eller rester av de olika tapeter man har kvar efter väggtapetseringar.

Så här kan man ju även göra med det stora porslinskåpet, jag har nu valt att sätta ett tyg nertill för att kunna gömma nödvändiga men icke så snygga prylar, men får jag lite tid över att städa och endast sätter porslin jag vill se nere kanske tyget åker bort. Eller så byter jag tyg, kanske enklare än att rensa och städa….? Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer när fixarlusten infinner sig!

Fåglar och fjärilar, jag kan tydligen inte få nog!

 

 

 

 

 

Fjärilslingan har fått stor plats i senaste inredningsmagasinet som vi är med  i. Vi är på omslaget! Så kul, kan visa lite bilder ur tidningen här på bloggen framöver. Tidningen heter bolig Pluss och vi finns i tidningen nu i Mars-numret. www.boligpluss.no 

Njut av den tidiga våren och solen, det gör jag! Vår trädgård är nu full av gula små vintergäck som är som tusen små solar, var och en lika vacker som unik.

Todiloo…

 

2 reaktion på “Vårkänslor

  1. Åh Susanne så fint du har det.! Så inspirerande. Körde till Jämjö idag och blickade upp mot ert hus….Ser ljuvligt ut även på utsidan…

    Kram Mia

Kommentera