Cover, samt lite pyssel och tips…..

 

Så här snygg framsida har senaste numret av Norska Bolig Pluss, och det är vår soffa! Som ni vet så är ju Karin Meijer min favoritkeramiker, dessutom granne och vän. Hon har räknat ut att minst tio av hennes alster syntes i reportaget inne i tidningen. Så kul! Den lilla grytlappskudden  har hennes dotter Inga Meijer sytt av en gammal grytlapp och ett gammalt fint tyg. Hon är lika kreativ som sin Mor.

Pärlplattor, pärlplattor, alla dessa pärlplattor. Åh vad jag är glad att mina barn gillar att göra pärlplattor, jag tycker att de är så dekorativa och fina att pynta med. De lite större plattorna blir grytunderlägg och de mindre glasunderlägg, jättefint att duka med!

Många pryder fönster runt om i huset och Aprilia har alla sina hjärtan på en vägg i sitt rum, ska fota dem någon dag så ni får se!

 

 

 

 

 

Ett annat tips om man ska duka fint är att göra dessa servettpioner (som jag visat tidigare) och sätta i koppar som jag gjort här, eller bara lägga på bordet eller på tallrikarna. Enkelt pyssel som är vackert för ögat!

 

Jag måste bara tipsa om dessa underbart goda kakor som jag fick häromdagen från snäll svägerska och kusiner som varit i USA och mellanlandat på Heathrow. Jag brukade köpa dem när jag var flygvärdinna och hade stopp i London. Engelsmännen kan det där med kakor till teèt.


De finns lyckligtvis att skicka efter på www.fortnumandmason.com  Ljuvligt innehåll i snygg förpackning. Har ni vägarna förbi London så måste detta varuhus upplevas, det är som att komma in i en fantasivärld, inget man springer igenom lite snabbt, nej det måste upplevas med alla sinnen i lugn och ro. Har man nu inte vägarna förbi London så finns det en massa läckert att titta på eller skicka efter online.

Bye bye, see ya soon….

Kommentera