Soffan i nya vårkläder!

Jag tyckte det var dags att plocka fram vårkuddarna igår! Efter en vinter i lite murrigare toner känns det helskönt att återgå till det pastelliga igen.

Jag fick en massa härlig inspiration  i Köpenhamn i helgen. Danskarna kan verkligen det där med inredning, det tycker i varje fall jag eftersom jag älskar deras lite bohemchica avslappnade stil i oftast just pastelliga toner tillsammans med lite träfärgat,mmmm!

 

 

Denna goding hittade jag i favoritbutiken NotreDame, www.notredame.dk Undebara saker till bra priser. De säljer bland annat tygklädda lampsladdar i alla möjliga härliga färger på metervara, bra tips att hotta upp vilken lampa som helst med.

 

De säljer även mitt favoritpynt, omslagspapper! Hade denna funnits i tapet hade jag nog tapetserat om hela huset, nja, nu kanske jag överdrev lite, men den är så fin, underbar grön nyans på ljus ljus rosa botten.

 

 

Jag älskar verkligen att bo på landet, men får jag inte lite storstadspuls titt som tätt så får jag lätt lite lappsjuka! Det är nog de sköna kontrasterna som jag gillar, jag älskar en stilla tyst kväll i skärgården lika mycket som jag älskar den larmande pulsen i storstaden med mycket folk att titta på och inspireras av, alla mysiga cafeér, restauranger, museér och butiker. Men är det inte så med människan, man vill ha lite av varje för att vara nöjd. Hade man varit en ko så hade man varit ju varit nöjd med att stå där i hagen dag ut och dag in och tugga samma hö om och om igen, för all del, inget ont om kor, men jag är glad att jag är en människa:) 

Måste dela med mig av vad min fina pojke sa när han lade sig på denna söta lilla igelkottskudde! Mamma, det var en mjuk igelkott! Underbar reflektion. Undrar ni vart den lilla kudden är köpt så kan jag meddela att den är inhandlad på H&M Home. Förvånade??:) Hur kommer man för övrigt på att pynta en igelkott med en rosa Hortensia i pannan!? Men fint och säljande blev det ju. Tyget på den stora kudden är ett Marimekko tyg, spana in alla fina vårnyheter på www.marimekko.com 

Ny fjärilskudde, från H&M Home såklart! Den stickade kudden intill har min mamma stickat. Jag stoppade en rosa kudde i och så blev den så här fin, den kunde ju ha varit köpt på fina gatan, inte sant? Det roligaste med inredning för mig är som sagt inte att köpa nytt utan att försöka skapa ett hem med mycket personliga prylar som har en historia och helst är gjorda av människor i min närhet som jag håller av, eller mig själv.

 

En reaktion på “Soffan i nya vårkläder!

  1. Hej vännen! Vilken härlig vårklädsel:) Vad roligt med omslaget på Boligpluss..jag måste kila och köpa direkt:)) Karins keramik är ju ljuvlig:)))
    Jag lovar att tipsa om nästa loppis. Ha en underbar vecka i solen och hälsa fina familjen…

    Kram kråke

Kommentera