Havet….

Tänk att somliga aldrig sett havet! Vilken ynnest det är att få bo nära havet, att ha tillgång till detta mäktiga väsen som tar sig så olika utryck  och intryck beroende på årstider och väder. Det kan vara lika vackert och rofyllt som vilt och skrämmande!

Bilden ovan är tagen vid en fantastisk havsvik i närheten där vi bor. Bilden till vänster har jag tagit utanför Bamboo Island i Thailand.

Funderar ni på att åka till Thailand kan jag varmt rekommendera ett fantastiskt Hotel på Koh Phangan. www.phanganpanviman.com Underbart hotel med fantastisk service.

Dessa vackra ord tycker jag beskriver känslan jag har för havet. Sidan har jag rivit ut ur en Noa Noa broschyr och ramat in. Man ser tyvärr inte den fina färgen på bakgrunden, men den är sådär ”danskt grön” som jag gillar. Man kan för övrigt bläddra i den fina broschyren på www.noanoa.dk online. Kläderna blir liksom ännu snyggare när de presenteras så här skickligt och smakfullt.

”our memories of the ocean will linger on long after our footprints in the sand are gone”

 

 

Jag är så tacksam att vi i Sverige har tillgång till att bada i havet vart vi vill, dricka rent vatten ur kranen och duscha i varmt rent vatten, detta är tyvärr inte alla förunnat.

För övrigt kan jag meddela att mitt utlovade måleri och planteringsresultat har fått skjutas upp till påskhelgen. Det blev lite för kallt och regnigt i helgen:( Så nu står ett gäng pelargoner i källaren i väntan på att få komma ner i lite ny jord. Och blir det fortsatt kallt i påskhelgen så målar jag även soffan i källaren. Men blommorna ska planteras före Påsk oavsett väder och vind! Jag får helt enkelt släpa dem ut och in dag och nattetid. Det får det vara värt.

Ha det gott tills vi ses igen!

 

 

4 reaktion på “Havet….

 1. fina bilder vännen! ja bamboo island har jag oxå varit på och det är helt magisk vackert, där plockade jag dom finaste vita snäckorna :) Längtar till tjejfesten tjooo!
  Kram goa du!
  / Iwona
  ps. har fått in house doctors vit/svart randiga parasol tror att du vill ha en;)

 2. Vad kul att jag hittade in här till din fina blogg!
  Jag älskar också havet och är så glad att jag har det nära, finns inget bättre sätt att stressa av på än en lång promenad på en strand, oavsett årstid :)

  Ja det är lite kallt men solen är iallafall framme och håller sig bara den där snön borta är jag nöjd!
  Hälsningar Monica

  • Tack så mycket! Ja visst är det underbart, hoppas du har en härlig påskhelg och att det inte kommit någon snö på Gotland. Den vackraste av öar!
   Glad Påsk till dig!

Kommentera