Happy Easter…..

Glad påsk alla monsterdiggare….. Ät inte för mycket godis nu i påskdagarna! Det gör i och för sig jag….

Såhär påskigt blev det på stora bordet, med Alberts fina tupp som han gjorde i skolan förra veckan. Utan Anton Bergs chokladägg i pastelliga färger såklart så blir det ingen påsk. Nej, det är allvarliga saker det där med traditioner!! I finaste skålen från loppis ser det lite ut som ett fågelbo.

Med denna tjusiga påsk-kärring som mall så fick Aprilia och jag till ett par stycken till häromdagen. Det enda man behöver är piprensare, knäckformar, en liten flörtkula och så en tygbit. Denna fick min man av sin kompis Jan när han var fem år, gullig va? Och den har hängt med i påskpyssellådan i alla år utan en skråma. Det kallar jag en kärring med kvalité!! Hon har nog definitivt varit på blåkulla och vänt mer än en gång!

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna stiliga höna har min mans morfar gjort för längesedan. Vilken grace, säkert en favorit i hönsgården!

 

 

 

 

 

 

 

 En riktigt Glad Påsk till er alla. Soffan ovan är den som jag nu tagit ner i källaren eftersom vädrets makter inte riktigt är på vår sida denna påskhelg. Soffan genomgår ju nu en färgtransformation till ljus grön istället, jag tror det blir snyggt. Utlovad bild på resultatet kommer så fort som möjligt. Pelargonerna på bilden har trots kylan kommit i jord!

Kuckeliku…..

En reaktion på “Happy Easter…..

Kommentera