Pom pommeli pom pom…….

Mitt vardagsrum har berikats med en svävande planet, fluffig som ett moln och precis i min smak. Det fina i kråksången är att även min kära vän Nine visste detta. Jag fick syn på dessa skönheter på Inreda och var bara tvungen att omedelbart klicka hem ett par stycken. Samma dag som jag gjort detta kommer jag hem till Nine som tar fram tre fina paket och säger att hon har en liten överraskning till mig, jag älskar överraskningar och jag älskar när mina vänner vet precis vad jag gillar! Så nu har jag pom poms i varje hörn, me like mucho….

 

 

 Pompom är tålmodig och god. Pompom är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Han är inte utmanande, inte självisk, han brusar inte upp, han vill ingen något ont. Han finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen. Allt bär han, allt tror han, allt hoppas han, allt uthärdar han. Pompom upphör aldrig…

Dessa vackra ord hittade jag på pompom.se:)

Jag har även läst någonstans att po pom är en stor klotliknande svamp som är bra för immunförsvaret, inte heller så dumt…

Men mest gillar jag tanken på att det är en stor rund rymdvarelseliknande snubbe som kommer från ”Isle of Pom” där pommarna lever, han pratar med ett bubblande läte och rör sig genom att skutta fram som en badboll. Och fickor behöver han inga eftersom att han kan peta in nödvändigheter i sin kropp… Fiffigt va!? 

 

Ja så här myser jag nu runt i mitt eget lilla ”Isle of Pom”. Jag har inte hunnit hänga upp alla ännu, så det kommer fler bilder så småningom.

 

Denna lilla prickiga fick bosätta sig i Aprilias rum, framför tavlan från Isa, har ni inte upptäckt www.isa.nu så måste ni göra det nu. Fantastiska illustrationer till humana priser.

Pom pom och mycket annat fint hittar ni på www.inreda.com

Todiloo..

En reaktion på “Pom pommeli pom pom…….

  1. Hej Sus! så fina pompom, man blir bara så glad :) love it! fick oxå en jättefin rosa pompom från söta Nine, TACK!!! hänger fint i fönstret brevid en ljusrosa mårbacka sååå fint måste handla flera…….

    Puss och Kram vännen!
    /Iwona
    ps. tack snälla Sus för senast jätte jätte trevligt, gott och mysigt!

Kommentera