Ögongodis…..

 

Hur snygg kan en bild vara? För mig är det här njutning på hög nivå. Vilken bild! Jag har fotat den ur den fantastiska boken nedan, Fixa Festen från ICA bokförlag. Den finns alltså att köpa på ICA Maxi, lättillgänglig och grymt inspirerande! Förutom alla de underbara bilderna så får du alla tips du behöver för en lyckad fest, allt från inbjudningskort till passande musik för olika tillställningar

 

 

Making your way in the world today takes everything you`ve got. Taking a break from all your worries, sure would help a lot. Wouldn´t you like to get away? Sometimes you want to go where everybody knows your name, and they´re are always glad you came.

Författarna till boken hade denna signaturmelodi från TV-serien ”Skål” i huvudet under arbetet med boken. Och det kunde inte blivit bättre! Min favorit coffee-table book just nu!

Senaste ELLE mat & vin är så snygg. Köp den, ni lär inte bli besvikna! Så mycket gott och så många fina bilder. När jag satt och bläddrade i den så fastnade jag speciellt för bilden nedan, Mangopannacotta med passionsfrukt, jag tyckte att den kändes så bekant, då kom jag på att den är med i boken ovan, kul! Fixa festen boken är ju säkert ett år gammal, men tydligen så gillar redaktionen på ELLE den lika mycket som jag.

Jag har inte lagat dessa godingar ännu, men jag bjuder i varje fall på receptet! Lägg märke till att de är upphällda i olika glas, snyggt som tusan! Jag gillar när det inte blir för perfekt, lite snett och vint blir för mig lite mer spännande.

Fyll en skål med kallt vatten och lägg i 2 gelatinblad. Mixa fruktköttet från en mango med en stavmixer, ca 100g. Blanda 4 dl vispgrädde med 1/2 dl socker, häll detta i en kastrull tillsammans med mangoköttet. Koka upp och dra sedan kastrullen från plattan, krama ur gelatinbladen och rör ner dem i blandningen, häll upp i glas (lika eller olika, it´s up to you) låt stelna i kyl i 3-4 timmar. Garnera inför servering med passionsfrukt, 3-4 st. Receptet är beräknat till 10-12 pers. Oj så gott det låter, måste nog göra dessa i helgen!

Fler fina bilder ur tidningen.

Ha en riktigt skön helg och njut av god mat och gott sällskap, det ska jag.

Kram på er tills vi hörs igen!

Kommentera